Hvordan komprimere bilder i PowerPoint

PowerPoint-maler og PowerPoint-presentasjoner inneholder ofte mange bilder. Dette fører ofte til at filstørrelsen på presentasjonene fort kan blir relativt stor om man ikke er flink å tilpasse og komprimere bildene man bruker, før de settes inn. PowerPoint har heldigvis innebygde innstillinger for komprimering av bilder. Fortsett å lese «Hvordan komprimere bilder i PowerPoint»

Hvordan aktivere makroer i Word

Vi leverer ofte makroaktiverte maler til våre kunder. Dette er maler som inneholder underliggende kode for å utføre forskjellige spesialtilpassede funksjoner; alt fra egendefinerte knapper i menyen til andre automatiserte og underliggende prosesser.

Som standard innstilling i Word så er makroer slått av med varsling. Det vil si at når du åpner en Word-mal som inneholder makroer, så vil du få en melding om at dokumentet inneholder makroer, og du må ta stilling til om du ønsker å aktivere disse. Fortsett å lese «Hvordan aktivere makroer i Word»

7 nyttige Add-ins for Office

Alle Office-programmene fra og med versjon 2013 og nyere har støtte for Add-ins som er å finne på https://store.office.com.
I vårt daglige arbeid står utvikling av slike Add-ins høyt. Som kunde hos oss kan du få utviklet slike skreddersydde tillegg som automatiserer og effektiviserer din bedrifts arbeid i Office. Slike Add-ins trenger ikke legges ut i «offentlig» i Office store, men kan fint rulles ut kun til bedriftens brukere.

Videre skal vi ta for oss 7 Add-ins fra Office store som forhåpentligvis kan være med å gi noen idéer til hva slags muligheter som ligger i utvikling opp mot Office-programmene.
Fortsett å lese «7 nyttige Add-ins for Office»