Word-maler og smarte tillegg for ledende bedrifter | Office​Consult                            
Ring oss på telefon 73 56 95 00 Office​ConsultWord-maler

Word-maler

Word-mal med diverse tekststiler

En godt definert Word-mal er nødvendig som utgangspunkt når man skal produsere profesjonelle dokumenter i Word.

Er du ute etter skreddersydde Word-maler som kan forenkle arbeidsdagen din? Vi tilpasser malene etter din bedrifts visuelle profil og praktiske behov. Spør oss om hjelp!

Ivareta bedriftens profil

Alle bedrifter har behov for å produsere elektroniske dokumenter. Noen ganger må du skrive ut dokumentene, andre ganger holder det å levere digitalt. I alle tilfeller er det viktig at dokumentene ser bra ut, både på skjerm og utskrift.

Ved å bruke Word-maler, blir bedriftens profil ivaretatt – uavhengig av hvem som skal levere fra seg et dokument. Typografi, farger og grafiske elementer vil alltid brukes i malene og sørge for et enhetlig uttrykk. Word-maler sikrer at dokumentene dine ser like profesjonelle ut hver gang.

Ta gjerne kontakt om du ønsker en uforpliktende prat rundt din bedrifts Word-maler.

Maler i Word etter dine behov

Microsoft Word er det mest brukte tekstbehandlingsprogrammet blant bedrifter. Vi har lang erfaring med å utvikle gode og brukervennlige Word-maler for både små og store bedrifter i hele landet.

Den vanligste maltypen vi leverer er brevmaler i Word. Det er veldig viktig at brevark fremstår som profesjonelle og ivaretar bedriftens profil, og dette sikrer du ved å bruke en god Word-mal. Din bedrift vil i tillegg ha stor nytte av godt definerte rapportmaler, tilbudsmaler, referatmaler, CV-maler m.fl.

Du kan også gjøre alle malene lett tilgjengelig for alle ansatte gjennom et malrammeverk. Det er et system som er spesielt nyttig dersom dere har mange ulike maler og dokumenter. Vi hjelper dere gjerne med å få på plass et malrammeverk!

Spesialtilpasning av Word-maler

Standard funksjonalitet i Word-maler er for mange mer enn nok, men dersom din bedrift har behov for å effektivisere prosesser og spesialtilpasse funksjonaliteten i Word, så er dette fullt mulig. Fortell oss gjerne om dine behov!

    Få GRATIS avklaring.