7 nyttige Add-ins for Office

office store

Alle Office-programmene fra og med versjon 2013 og nyere har støtte for Add-ins som er å finne på https://store.office.com.
I vårt daglige arbeid står utvikling av slike Add-ins høyt. Som kunde hos oss kan du få utviklet slike skreddersydde tillegg som automatiserer og effektiviserer din bedrifts arbeid i Office. Slike Add-ins trenger ikke legges ut i «offentlig» i Office store, men kan fint rulles ut kun til bedriftens brukere.

Videre skal vi ta for oss 7 Add-ins fra Office store som forhåpentligvis kan være med å gi noen idéer til hva slags muligheter som ligger i utvikling opp mot Office-programmene.

#1 Gratis bildebank: Pexels for Office

Pexels add-in for Office
Pexels for Office: Stort utvalg av gratis bilder til kommersiell bruk, integrert rett i PowerPoint og Word.

Dette er et gratis Add-in for bildebank som vi (OfficeConsult AS) har utviklet. Bildebanken tar utgangspunkt i Pexels.com sitt brede utvalg av profesjonelle bilder av høy kvalitet. Alle bildene i denne bildebasen er gratis til kommersiell bruk, og man trenger ikke å legge ved kreditering på noen av bildene som brukes.

Prøv Pexels for Office!

#2 Wikipedia for Office

Wikipedia for Office
Gjør oppslag på Wikipedia direkte fra Word.

Med dette tillegget kan du enkelt sitere og finne relevant informasjon om de emnene du skriver om i Word. Merk ønsket ord eller setning og få fram oppslag fra Wikipedia direkte i Word.

Prøv Wikipedia for Office!

#3 Poll everywhere

polleverywhere addin
Samle respons fra salen og vis det direkte i PowerPoint-presentasjonen din.

Ønsker du å få innspill fra publikum når du holder en presentasjon? Poll everywhere lar deg samle respons fra salen og vise resultatet visuelt og direkte i presentasjonen din.

Prøv Poll everywhere!

#4 Giphy for Outlook

Giphy for Outlook
Uformell e-post? Giphy lar deg enkelt sette inn gifer i Outlook.

Vanskelig å beskrive noe med ord? Bruk en gif i stede! Giphy for Outlook lar deg sette inn animasjoner fra Giphys gigantiske arkiv med gifer.

Prøv Giphy!

#5 Word cloud

Wordcloud for Office
Opprett ordskyer med Word cloud.

Alle elsker ordskyer! Word cloud lar deg enkelt opprette ordskyer basert på innholdet i Word-dokumentet eller PowerPoint-presentasjonen din.

Prøv Word cloud!

#6 Emoji keyboard

emjoi keyboard for office

Emojier er i vinden som aldri før. Derfor passer det å ta med Emoji keyboard som lar deg velge mellom 1200+ emojis som du kan bruke for å kryde Word-dokumentet eller PowerPoint-presentasjonen din med.

Prøv Emjoy keyboard!

#7 Translator

Translator for Word
Oversett tekst uten å forlate Word.

Dette tillegget lar deg oversette tekst rakst og enkelt uten å forlate Word.

Prøv Translator!

Spesialtilpassede Add-ins

Har din bedrift spesielle behov i sine PowerPoint-maler eller Word-maler? Da kan du kontakte oss for et utforpliktende tilbud på å få utviklet Add-ins som effektiviserer og tilrettelegger din bedrifts behov i Office.