Om OfficeConsult | Informasjon om OfficeConsult & ansatte | OfficeConsult                            
Ring oss på telefon 73 56 95 00 OfficeConsultOm oss

Om oss

OfficeConsult AS, tidligere Addpoint AS, ble etablert i 2002, og har i dag seks ansatte. Selskapet har hele tiden rendyrket utvikling av Office-maler og programmering av ekstra funksjonalitet for kontorstøtteprogrammer som Microsoft Office, samt alternative varianter.

Ledende selskaper velger oss

Vi leverer løsninger til mange av Norges ledende designbyrå, og vi vet derfor hvordan grafiske formater håndteres profesjonelt, enten det er snakk om Mac eller PC. I tillegg har vi også en lang rekke større norske selskaper og offentlige etater som direktekunder. Vi tilpasset blant annet alle Office-maler for Norges største IT-selskap da de endret profil fra EDB ErgoGroup til Evry.

Hvem er vi?

Per-Henry Pettersen // Prosjektleder og systemutvikler

Per-Henry har en Bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling fra HiST, samt et webdesign-studie fra IT-Akademiet. Han er en dyktig systemutvikler som avklarer og gir tilbud på svært mange jobber. Kontakt gjerne ham innledningsvis. Ansatt siden 2010.
E-post: perhenry@officeconsult.no
Mobil: 414 48 067

Jørgen Bye // Daglig leder og senior systemutvikler

Jørgen har studert informatikk ved NTNU og er “spillende trener” med solid kompetanse på programmering av mer kompleks funksjonalitet. Han har funnet smarte løsninger for utallige bedrifter siden ansettelsen i 2008.
E-post: jorgen@officeconsult.no
Mobil: 918 63 271

Morten Grønning Haugseth // Systemutvikler

Morten har en Bachelor of Science fra Newcastle University. Han er meget godt kjent med Office-programmenes muligheter og har levert mengder av solide maler etter ansettelsen i 2013.
E-post: morten@officeconsult.no
Mobil: 930 83 293

Erik Teigen // Systemutvikler

Erik er dataingeniør fra HiST (Bachelor). Han har et godt kodehode med en lang rekke gode leveranser bak seg siden ansettelsen i 2014.
E-post: erik@officeconsult.no
Mobil: 975 94 195

Jon Ellingsen // Systemutvikler

Jon har en master i fysikk fra NTNU. Han har tilegnet seg god kompetanse på tilpassing av alle typer maler og tilhørende programmering. Ansatt siden 2017.
E-post: jon@officeconsult.no
Mobil: 465 32 103

Kjersti Grindheim // Backoffice og partner

Kjersti har en Bachelor of Management fra BI. Hun jobber deltid og sørger hovedsaklig for fakturering, lønn og regnskapsarbeid.
E-post: kjersti@officeconsult.no
Mobil: 402 13 177

Viktor Grindheim // Styreleder og partner

Viktor er selskapets gründer, men har nå mest fokus på økonomi, administrasjon og markedsføring. Han er dessuten gründer i Boligfakta for meglerbransjen.
E-post: viktor@officeconsult.no
Mobil: 402 33 040

Våre verdier

Smidig – vi strekker oss langt og er løsningsorienterte.
Innovativ – om noen kan gjøre det i Office, så er det oss.
Profesjonell – vi skal alltid levere kvalitet.
Produktiv – vi vet at det haster og holder høyt tempo.

Få GRATIS avklaring.

  • Nok en gang, dere gjør en fantastisk jobb :-)

    Gørill Stigedal Magiska