PowerPoint bildebank. MS Office maler fra OfficeConsult | Office​Consult                            

Bildebank i PowerPoint

Vi får ofte forespørsler om det er mulig å tilrettelegge for bildebanker og bildegalleri i PowerPoint, og de aller fleste bedrifter og organisasjoner kan dra nytte av en slik organisering av bildene sine. På denne måten sikrer du deg at alle presentasjoner som lages følger en rød tråd når det kommer til bildebruk. Basert på dette har vi utviklet og spesialtilpasset et bildegalleri Add-In (eller tillegg) til PowerPoint. Dette tillegget legger til rette for enkel bruk av korrekte, profilspesifikke bilder. Tillegget har også en funksjon som gjør det enkelt å velge ønsket utsnitt før bildet plasseres i bildeplassholderen.

Introduksjonsvideoen som viser hva slags muligheter et slikt bildegalleri Add-In legger til rette for.
Vi har mulighet til å skreddersy hver enkelt løsning til å passe den spesifikke bedrifts behov. Ta kontakt for et gratis tilbud på PowerPoint-maler.

Bilder er viktig

Bilder er en viktig del av PowerPoint-presentasjoner. Det er derfor nødvendig å ha tilgang til korrekte og profesjonelle bilder når bedriftens ansatte lager presentasjoner.

Demo av bildebank integrert i PowerPoint

Nedenfor ser du video-demo av et slikt tillegg i bruk. Bildene ligger alltid ett klikk unna i menyen, og det er lekende lett å få satt korrekt utsnitt på bildene som settes inn. Hvis dette virker interessant for deg og bedriften du jobber i, så kan du ta kontakt med oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Add-Ins 2.0: Nye muligheter

I de nyeste Office-versjonene for PC og Mac finnes det en ny type tillegg (Add-Ins) som baserer seg på moderne webteknologi i form av HTML5 og JavaScript. Ved å ta i bruk denne teknologien kan man utvikle spesialtilpassede løsninger som fungerer knirkefritt på tvers av plattformer (PC, Mac, iPad mm.).

Eksempel på løsning

Én av løsningene vi har utviklet basert på denne teknologien er et spesialtilpasset bildegalleri koblet opp mot Pexels.com. Dette er et nettsted med mange tusen stockphoto som er gratis for privat og kommersiell bruk. Vårt tillegg forenkler prosessen med å søke opp profesjonelle og relevante bilder til presentasjoner i PowerPoint. Dette tillegget er å finne i Office Store, for gratis nedlasting.

Ønsker du å kunne presentere løsninger som løfter produktivitet og funksjonalitet i PowerPoint i din bedrift eller for kundene dine? Ta kontakt og utfordre oss på å tilpasse en unik løsning. Alt er mulig!

Vi håper at denne artikkelen har bidratt til å vise hva slags muligheter som finnes når det kommer til tilpasninger av bilder i PowerPoint. Men det var bare bilder. Vi kan naturligvis gjøre mye mer med din kundes PowerPoint-maler.

    Få GRATIS avklaring.