Gratis stockphotos direkte i PowerPoint og Word

Pexels Office Add-In

En PowerPoint-mal trenger tilgang til gode og profesjonelle bilder for å være utgangspunkt for gode presentasjoner, og dette er én av grunnene til at vi har utviklet dette bildebank Add-Inet som gir deg enkel og rask tilgang til tusenvis av stockphotos fra Pexels.com. Hovedgrunnen til at vi har utviklet dette Add-Inet er å kunne bruke det som en interessant showcase for å vise hva slags muligheter som ligger i å implementere eksterne tjenester inn i Office-programmene.

Gratis stockphotos. Ingen kreditering nødvendig

Pexels.com har en åpen bildebank (med tilhørende API) med tusenvis av gratis stockphotos som alle er tilgjengelig for personlig og kommersiell bruk, uten behov for noe som helst bildekreditering. Ved bruk av dette Office Add-Inet vil du alltid ha tilgang på gode og profesjonelle bilder av alle slags typer direkte i PowerPoint og Word.

Ny type Add-In

Vi bruker Microsoft sin aller nyeste Add-In-teknologi som baserer seg på HTML5 og JavaScript. Dette gjør at Add-Inet fungerer både på desktop-, nettleser, og iPad-versjon av Office. Og i løpet av våren vil  Microsoft åpne opp for at denne type tillegg også blir tilgjengelig for Mac-versjon av Office.

Ved å bruke denne teknologien har man altså mulighet til å lage løsninger og  spesialtilpasninger som fungerer likt på tvers av plattformer. Man kan enkelt og effektivt få integrert eksisterende webløsninger og API direkte inn i sine Office-maler og løsninger.

Prøv Pexels for Office!

Mange muligheter

Dette er bare et enkelt eksempel på hva som er mulig å utvikle med den nye Add-In-plattformen til Microsoft Office. Vi eksperimenterer kontinuerlig med å utvikle nye og innovative løsninger som benytter denne teknologien. Har du noen idéer, eller lurer kanskje på om noe er mulig å få utviklet? Da sender du oss en e-post for et uforpliktende tilbud.