Brosjyremal i Word - Office​Consult | Office​Consult                            

Brosjyremal i Word

Vi har god erfaring med å sette opp brosjyremaler i Word. Kanskje har du allerede en brosjyremal i InDesign-format som du ønsker gjort om til en funksjonell og brukervennlig Word-mal?

Eksempel på Brosjyremal i A5-format.

Forsider i brosjyremaler

Som du ser av videoen over så kan vi legge til egne valg og knapper i menyen som enkelt lar brukeren velge mellom forhåndsdefinerte forsider. Dette er en fin måte å legge opp til variasjon i slike brosjyremaler. Slik det er satt opp i videoeksemplet over så endrer layout på baksiden seg samtidig med forsiden, siden disse to hører sammen.

Forsidevelger i Word

Har du behov for å legge opp til variasjon i brosjyremalen? Da kan en slik forsidevelger være svaret.

Vi har også utviklet gode løsninger som gjør det enkelt for brukeren å endre bilder i forhåndsdefinerte bildeplassholdere. Disse kan være i alle slags former. Om ønskelig så kan vi også tilpasse det slik at det automatisk går i utsnitt-modus når et bilde settes inn, slik at brukeren enkelt kan velge utsnitt innenfor definert bilderamme.

Effektivisere brosjyremalen med egendefinerte knapper

I eksemplet over har vi lagt til diverse knapper i menyen for å effektivisere produksjon av slike brosjyrer. Denne kunden hadde for eksempel behov for et sett med egendefinerte bildeplassholdere som de ønsket å kunne sette inn hvor som helst i dokumentet.

eksempel

Vi kan definere egendefinerte knapper og faner i menyen i Word. Dette er med på å effektivisere og tilgjengeliggjøre produksjon av Word-dokumenter.

I tillegg til slike bildeplassholdere var det et ønske om å enkelt kunne sette inn nye kapitler i brosjyren. Dette er det også implementert en egen knapp for i menyen. På denne måten kan du som bruker enkelt og effektivt sette inn nye kapitler, samtidig som det blir likt satt opp hver gang.

Beskriv dine behov og send oss en forespørsel ved å benytte kontaktskjemaet til venstre, eller send oss en e-post på mail@officeconsult.no

    Få GRATIS avklaring.