Ikoner i PowerPoint - Office​Consult | Office​Consult                            

Ikoner i PowerPoint

Bruken av gode ikoner i samhandling med tekst og innhold kan være med på å løfte helhetsinntrykket til en PowerPoint-presentasjon. Mange bedrifter og organisasjoner har også fått utarbeidet ett sett med profilspesifikke ikoner, problemet er bare at det ikke alltid er lagt opp til at alle brukere har lett tilgang til disse ikonene slik at de blir brukt når behovet er til stede. I tillegg kan det oppleves tungvint å bla seg fram i filstrukturen for å finne spesifikke ikoner.

Basert på dette har vi utviklet løsninger som gjør at definerte ikoner alltid bare er et museklikk unna i PowerPoint:

Med et slikt Add-In for Ikongalleri i PowerPoint kan man enkelt sette inn profilerte ikoner når man bygger en presentasjon.

Her kan du og dine kollegaer enkelt velge ønskede ikoner fra menyen. Samtidig er det tilrettelagt for enkel fargeendring basert på definerte profilfarger. Er det svært mange ikoner å velge mellom kan hvert ikon gis et navn, og vi kan implementere en søkefunksjon som enkelt lar dere finne frem til ønsket ikon ved søk. Hvis din bedrift ikke har noen definerte ikoner, så kan vi hjelpe med å finne frem og tilrettelegge passende ikonpakker som dekker din bedrifts behov. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller et gratis pristilbud på en slik løsning.

    Få GRATIS avklaring.