PowerPoint-maler | Office-maler for bedrifter: OfficeConsult | Office​Consult                            
Ring oss på telefon 73 56 95 00 Office​ConsultPowerPoint-maler

PowerPoint-maler

Vi leverer PowerPoint-maler for bedrifter.

Gode PowerPoint-maler er avgjørende å ha som utgangspunkt når man skal lage gode presentasjoner.

Trenger du en PowerPoint-mal som står i stil til bedriftens grafiske profil? Hos oss får du spesialtilpassede maler som forenkler jobben når du skal lage presentasjoner. Spør oss om en gratis avklaring!

Du har mange muligheter

De fleste bedrifter har behov for PowerPoint-maler, ettersom dette er standard presentasjonsverktøy. Hos oss får du en profesjonell mal med optimal funksjonalitet, brukervennlighet og design.

PowerPoint har mange muligheter for spesialtilpassing utover standard funksjonalitet. Du kan få utviklet bedre tabellstiler, tilpasse smartgrafikk, opprette egne knapper i menyen og mye mer. Det er din bedrifts behov som er avgjørende, for det er nesten ikke grenser for hva vi kan gjøre med malene.

Fortell oss hva du trenger! Vi finner løsninger på det meste.

Spesialtilpasning av PowerPoint-maler

For mange er standard funksjonalitet i PowerPoint-malene mer enn nok, men dersom din bedrift trenger å effektivisere prosesser og spesialtilpasse funksjoner, skreddersyr vi dette for dere.

Dersom du er grafisk designer, kan du sende designet ditt til oss som PDFer fra InDesign eller Illustrator. Selv om du har grunnleggende kunnskap om å lage PowerPoint-maler, vil du kunne oppnå enda mer fornøyde kunder hvis vi hjelper deg med oppsettet.

Eksempler på PowerPoint-maler

Vi har laget mange forskjellige typer PowerPoint-maler for ulike kunder. Ta gjerne en titt på disse konkrete casene for å se noen av mulighetene du har med dine egne maler.

Ser du noe du liker?

    Få GRATIS avklaring.