Ring oss på telefon 73 56 95 00 OfficeConsultOm oss

Om oss

OfficeConsult AS, tidligere Addpoint AS, ble etablert i 2002, og har i dag seks ansatte. Selskapet har hele tiden rendyrket utvikling av Office-maler og utvidet funksjonalitet i kontorstøtteprogrammer som MS Office og konkurrerende versjoner. Her kan vi derfor garantere kvalitetsløsninger i Office for din organisasjon.

Ledende selskaper velger oss

Vi er et uavhengig selskap som betjener mange av Norges ledende designbyrå, noe som innebærer at vi har solid kompetanse innen profesjonell behandling av grafiske formater tilpasset Office-programmene, enten det er snakk om Mac eller PC. I tillegg har vi også en lang rekke større norske selskaper og offentlige etater som direktekunder. Da Norges største IT-selskap endret profil fra EDB ErgoGroup til Evry, ble OfficeConsult valgt til å tilpasse alle deres Office-maler.

Som kunde kan du føle deg trygg på at vi også vil være her i morgen for å justere eller videreutvikle våre leveranser. Du kan også være trygg på at vi har vært borte i lignende utfordringer mange ganger tidligere og at vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

Hvem er vi?

Per-Henry Pettersen

Prosjektleder og systemutvikler som avklarer og gir tilbud på svært mange jobber, så kontakt gjerne ham innledningsvis. Per-Henry er også en dyktig systemutvikler. Ansatt siden 2010.
E-post: perhenry@officeconsult.no
Mobil: 414 48 067

Jørgen Bye

Senior systemutvikler som har funnet smarte løsninger for utallige bedrifter. Jørgen har solid kompetanse på programmering av mer kompleks funksjonalitet. Ansatt siden 2008.
E-post: jorgen@officeconsult.no
Mobil: 918 63 271

Morten Grønning Haugseth

Systemutvikler som har blitt meget godt kjent med Office-programmenes muligheter etter at han kom som nyutdannet fra England. Ansatt siden 2013.
E-post: morten@officeconsult.no
Mobil: 930 83 293

Erik Teigen

Systemutvikler med et godt kodehode og lang rekke vellykkede leveranser bak seg. Ansatt siden 2014.
E-post: erik@officeconsult.no
Mobil: 975 94 195

Kjersti Grindheim

Backoffice/partner.
E-post: kjersti@officeconsult.no
Mobil: 402 13 177

Viktor Grindheim

Daglig leder/partner. Han begynte som gründer og utvikler, men har nå fokus på økonomi, administrasjon og markedsføring, i visshet om at de øvrige ansatte har utviklet høyere Office-kompetanse enn han selv.
E-post: viktor@officeconsult.no
Mobil: 402 33 040

Våre verdier

Smidig – vi strekker oss langt og er løsningsorienterte.
Innovativ – om noen kan gjøre det i Office, så er det oss.
Profesjonell – vi skal alltid levere kvalitet.
Produktiv – vi vet at det haster og holder høyt tempo.

Få GRATIS avklaring.
  • default gravatar

    Alltid like hyggelig å sende jobber til dere.

    REDINK